Candy koncentrátum színezékek

A KRIDX Candy koncentrátumok folyékony adalékanyagok, amelyek lágy színárnyalatokat hoznak létre. CANDY koncentrátumaink ellentétben a Kínából exportált tipikus Candy koncentrátumokkal, nagyobb mennyiségben tartalmaz pigmentet, így a fedés töbszörös és jobb árnyalatot biztosítanak.

100% UV-sugárzás ellen

Kiváló minőségű Candy pigment

Hígítási arány 1:20

100 ml Candy koncentrátum 2 liter tiszta lakkba keverhető! 

 

A KRIDX Candy koncentrátumok átlátszó lakkhoz vagy színtelen alapokhoz adhatóak. A KRIDX Candy koncentrátum folyékony adalékanyagok a maximális kompatibilitás és a színárnyalat kialakítását szolgálják. Kiválóan használhatod őket más összetevőkkel, például pigmentekkel és gyöngyökkel kombinálva.

Garantáljuk a TOP csúcsminőséget a legjobb áron a piacon.

A Candy (cukor) koncentrátumokat általában egy ezüs színű aljzatra helyezik, ahol nagy fényerőt és árnyékot érnek el. Éppen ezért kiválóan alkalmazható a Chrome Style technológiához és a 90% króm hatású Compromise termékhez is. A Candy színezőanyagok bármely alapon igényes és érdekes megjelenést nyújtanak.

Forgalmazunk továbbá Candy spray kiszerelésű színezőanyagokat is, melyek 400 ml-es kiszerelésben színtén elérhetőek vebáruházunkban.

CANDY SPRAY


Mi a Candy? Különleges? De mitől?

Az USA-ból indult a Candy hódító útjára. A candy festéket, egész pontosan 1960-as évek közepén a Ford használta először az járművein, majd igen kedvelt lett más autó gyártók körében is. Különlegessége a candy festékeknek, hogy áttetsző (transzparens) a színűk. Tehát olyan hatást kelt mintha nedves lenne a bevonat, mintha egy cukros máz lenne, fémes és fényes áttetsző.

Ahhoz ugyanis, hogy a kívánt igazi Candy áttetsző és fényes bevonatot megkapjuk, nem elég csak a festék, ehhez egy egész bevonat rendszert kell felépíteni.

Első lépés.
Egy fényes alapréteg kerül az elkészíttendő tárgyra (festhető ez a festék bármire, autóra, Chrome Style technológiával készült bevonatokra, kerékpárra, hangszerre…. stb,) ezüst, Króm (Chrome Style technológia), Compromise króm hatású termékre vagy néhány esetben arany színre. Nagy általánosságban egy ezüst alapra szokták alkalmazni, ez ugyanis hasonlóan a szürkéhez, nem veszik össze a fölé kerülő színnel, vagyis nem fogja megváltoztatni a fölé kerülő szín tulajdonságait. Az alaphoz adhatóak még különböző csillám hatást keltő porok, lameleon pigmentek, pelyhek stb.

Második lépés.
Itt kerül fel a Candy festék, ami alatt jól látható az alap. Nagyon figyelni kell a Candy színező festék felvitelénél az egyenletes felhordásra, hiszen könnyen erősödhet a szín ott ahová több Candy festék kerül. A szín mélyítéséhez, több rétegben kell fújni a candy-t, akár 3,4,5 árnyalatot is sötétíthetünk a rétegekkel. Sok színben létezik Candy festék, melyeket a www.chromestylehungary.com webáruházban lehet megvásárolni. Ide kattintva>>>>>

Harmadik lépés.
Színtelen lakk, ami az felületre kerül. Ez adja meg a végső ragyogó hatást, továbbá a megfelelő védelmet is.

Egy biztos! Egy candy festésű járművön mindenki szeme megakad.