Chrome Style Technológia

100% króm hatás

Olyan ökológiai vízalapú formulázott technológiát ajánlunk, amelyben nem használnak hexavalens krómot vagy más nehézfémeket.

Mi vagyunk a gyártója és forgalmazója a Chrome Style technológia vizes rendszerű króm hatást elérő vegyi anyagoknak.
Jelen vagyunk és ezért megtalálható a Chrome Style technology termékünk egész Európában és számos országokban.

 

Valószínűleg tudatában vagy annak, hogy mennyire látványos egy króm hatás. A fogyasztók szeretik a krómozott, tükrözött felületet, mivel csillogást, szépséget hordoz és amióta világ a világ, a gazdagságot és a jólétet sugalja (ez “kódolva” van az emberiségben). A KRIDX által forgalmazott Chrome Style technológia vegyi termékek által kiváló minőségben kínálja a króm megjelenéshez szükséges alapanyagokat . 

A termékeinkkel ugyanolyan megjelenést és érzelmeket érhetsz el megrendelőidnek, mint a hagyományos krómozással, de lényegesen alacsonyabb költséggel. Továbbá a króm hatást szinte bármilyen színben el tudod készíteni.

Akár egy kiegészítő szolgáltatást kívánsz hozzáadni a meglévő vállalkozásodhoz, vagy teljesen új üzletbe kezdenél bele, a Chrome Style technológia termékei megoldást nyútanak számodra.

Mi a Chrome Style technológia?

A kémiai “krómozás” eredményében és megjelenésében nem különbözik a hagyományos galvanikus krómozás néven ismert megjelenéstől, ellenben jelentős különbségek vannak a technológiai folyamatban.

Fémre, fára, üvegre, kerámiára, porcelánra, műanyagra….

A vizes “krómozás” nem igényel drága felszerelést!

Továbbá  jelentősen szélesebb körben lehet használni, mert ellentétben a galván krómozással, nem csak fém felületeken, hanem műanyagokon, fán, üvegeken és kerámiákon is használható.

A Chrome Style technológia króm hatást kiváltó rendszer egy innovatív módszer a bevonatok között.

Ennek a módszernek és eszközeinknek köszönhetően könnyedén bármilyen alakú tárgyat tudunk permetezni, króm hatásúvá készíteni. Maga a “króm” réteg középső részben helyezkedik el, az alap és a fedőréteg egy 2K ipari nagy karcállóságú, többszörös UV védelemmel ellátott lakk. Így az általában feltett kérdés, “mennyire ellenálló a felület”-re a válasz, ….annyira, mint egy autó fényezése. Az alap és a fedőréteg kivételével, (amelyek oldószereket tartalmaznak és amelyek gyúlékonyak) a többi használt termék vízbázisú. Nem használunk nehézfémeket a Chrome Style technológiában. Eszközeink segítségével bármilyen tárgyat képes vagy elkészíteni, amennyiben megfelelően elkészíted a felületet. A munka nagy része a megfelelő alap elkészítése.

Felszereléseket, koncentrátumokat, lakkokat, színezékeket, vízszűrőt kínálunk és  technológiákat állítunk elő, ami jelentősen csökkenti a szolgáltatási költségeket.

Szeretnél Te is Partnerünk lenni? Klikk ide
Image module

Nagy általánosságban elmondható, hogy a kivitelezési munkára fordított idő az alábbiak szerint számolható

Megfelelő alap elkészítése
40%
Elkészült alap takarítása
20%
"króm" réteg felvitele
10%
Védőréteg felvitele
30%

A krómozott felületet minden esetben egy átlátszó fedőréteg védi. Ezt a folyamatot gyakran használják a krómozás alternatívájaként. Költséghatékony és környezetbarátabb módja a lenyűgöző tükrös kivitelnek.

Teljes készleteket kínálunk kezdőknek és tapasztalt szakembereknek.

További információért vedd fel velünk a kapcsolatot.

A króm hatású felületet elérését követően számos lehetőség van a hatást tovább fokozni.

Rendelkezésre állnak transzparens színező koncentrátumok, amely különleges hatás elérésére nyújtanak lehetőséget.

A színező transzparenseket ide kattintva tudod megvásárolni>>>>>

 

Továbbá a MAGIC COLOR

Továbbá elérhető egy igazán rendkivüli vegyi anyag, amely közismert nevén NEO hatás eléréséhez lehet alkalmazni. Ez nem egy festék. Az elkészült Chrome Style technológiával készült felületet csak bele kell mártani, vagy bepermetezni a MAGIC COLOR anyaggal. A felület egyfolytában változik több száz féle árnyalatban. Amikor úgy érzed elérted a kívánt hatást, csak öblítsd le a felületet és kész. A terméket ide kattintva tudod megvásárolni>>>>>

Mi ez a vizes krómozó anyag tulajdonképpen?

Fontos megérteni a különbséget a Chrome Style technológia és a króm spray festék között. Ez nem spray festék! A Chrome Style technológiát lépcsőzetesen kell alkalmaznod, így egy kémiai reakció következik be a tárgy felületén, amelyen 100 %-ban króm hatású lesz. Ez a fémréteg ezüst-nitrát oldatból készül. Ahhoz, hogy a vizes technológiájú “króm” segítségével a kívánt felületet megkapd, fontos, hogy tartsd be és kövesd az alkalmazás lépéseit.

Chrome Style technológia megértése

Az ezüst-nitrát vezetőképességének köszönhetően először el kell készítened a megfelelő felületet. Készletünk tartalmazza az összes vegyi anyagot és megoldásokat, amelyre szükséged van az alapbevonatok alkalmazásánál, a felület elkészítéséhez, a króm hatás készítéséhez és a felső védőréteghez. Az eljárás szinte bármilyen felületen használható. Ez sokoldalúbb mint a hagyományos krómozás.

Miért kell egy felső védőréteg?

Az ezüst önmagában elszíneződik, ha a levegőnek van kitéve hosszabb ideig. Meg kell védenie az ezüst réteget. Ezért fedőréteget kell alkalmazni. Ahhoz, hogy tiszta megjelenést megkapj, a speciális CHT lakkunkat kell alkalmaznod a fedőréteg elkészítésénél. 

Ide kattintva vásárolhatod meg a terméket>>>>>

A használatának előnyei

Számos előnye van a vizes krómozásának a hagyományos krómozott galvanizálás szemben. Sokkal kevésbé költséges, ami a krómozás költségeinek mintegy kb; 20 százalékát teszi ki. Te is képes leszel befejezni a folyamatot anélkül, hogy elküld az alkatrészeket, lehetővé téve, hogy sokkal gyorsabb az átfutási idő, ami több nyereséget eredményezhet. A “króm” rétegünk nagyon tartós, csillogó felületet biztosít, amely ellenáll az elemeknek és az időjárásnak, hiszen nagy kopásállóságú lakkal védjük a “króm” réteget.

KIVITELEZÉS LÉPÉSEI “DIÓHÉJBAN”

 • Előkészületek
  Készítsd elő a tárgyad felületét. Győződjön meg róla, hogy a munkát egy jó alapozóval készítetted el. Az megfelelő alap fontossága elengedhetetlen. Mondhatni, ezen áll, vagy bukik a végső megjelenés. Gondosan készítsd el és a rétegeket hagyd kiszáradni.
 • Fényes felület létrehozása
  Rendkívül fontos, hogy az alapréteget egyenletesen készítsük el. Ahogy jobban ismered a terméket, tudni fogod, mennyit kell alkalmazni. Ezután melegítsük hagyd a tárgyadat kellőképen megszáradni, hiszen nedves oldószerre nem igazán lehet króm megjelenést készíteni.
 • Homogén felület elkészítése
  Miután a felületünk alapja teljesen kiszáradt, kezdődhet a munka! Egybefüggő nedves felületet kell varázsolnunk. Ez azért fontos, mert csak az egybefüggő nedves felületen tud "közlekedi" a Chrome Style technológia vegyi anyagja. Nem maradhat száraz folt!
 • Króm megjelenés elkészítése
  Ez tetszeni fog! A króm gyorsan permetezhető a kettős fejű szórópisztollyal. Kezdetben fekete színűnek tűnik, de amint elkezdi felépíteni a réteget, a króm megjelenik. Mindig győződj meg róla, hogy nincs befejezetlen terület. Öblítsd le ioncserélt vízzel.
 • Stabilizálás, fényesítés
  Ebben a folyamatban használjuk azon vegyianyagokat, amelyek azt mondják az eddigi reakcíóknak, hogy STOP! A folyamatot megállítjuk, majd öblítés következik. Következő lépésként egy rendkívűli anyaggal kezeljük a felületet, amely fényesití és gyengiti az esetleges hibás részeket.
 • Felület védelme, színezés
  Miután elkészítetted a króm megjelenést és megszáradt, fedőréteget kell adni, amelyre különféle színezékek alkalmazhatók. Kezd egy durva réteggel és hagyd 5-10 percig, majd fújd ki fényesre a réteget. A fedőlakkhoz adhatsz hozzá színezőinkből, amely igazán rendkivűli megjelenést kölcsönöz. Amennyiben "olajos" hatást szeretnél elérni, használd a webáruházunkban kapható MAGIC COLOR anyagunkat.

MAGIC COLOEFFECT
…merítéssel, permetezéssel használható vegyianyag

“fantasztikus látvány”

IPARÁGAK SZERINTI FELHASZNÁLÁS (kb;)

0
JÁRMŰ
0
LAKBERENDEZÉS
0
3D NYOMTATÁS, PLEXI, MŰANYAG
0
ÜVEG, PORCELÁN
0
FA TERMÉKEK
0
EGYÉB
Nálunk minden alapanyagot és felszerelést meg tudsz vásárolni. Amennyiben el szeretnél látogatni webáruházunkba, klikkelj a gombra

TÖMÖREN A KIVITELEZÉSRŐL….

MI IS AZ A CHROME STYLE TECHNOLÓGIA?

Történelmileg az autó alkatrészeire és egyéb tárgyak felszínére vékony króm réteget galvanizáltak. Ez a folyamat nagyon mérgező és erősen szabályozott törvényileg. A vizes alapú króm(Chrome Style technológia) egy alternatív termék, hogy ugyanazt a fényes csillogó krómot érje el, anélkül, hogy használni kellene a hagyományos krómozáshoz szükséges toxikus savas fürdőt. A Chrome Style technológia nem króm!  Ez inkább egy elülső felületű ezüst tükör.

Az alapvető követelmények a következők:

 1. Tiszta, szűrt, száraz, sűrített levegő, amely kb. 5 cm3 levegőt tartalmaz percenként 60-70 psi-nál, elegendő a következő alapvető eljárásokhoz: a fémező vegyszerek permetezése, a védőbevonat porlasztása és a léések közötti száradás. A szennyeződéseknek az újonnan permetezett fémréteg eltakarásának megakadályozása érdekében a levegőnek tisztának kell lennie. Használj olajmentes kompresszort amit ide kattintva tudsz megvásárolni>>>>>
 2. Az üzemeltetőnek a káros permetgőzök beszívásának védelme érdekében megfelelően szellőztethető helység szükséges.
 3. A hosszú élettartamú és hibátlan tükörszerű króm hatású bevonatokhoz ionmentesített, vagy desztillált víz szükséges. 
 4. A maximális tárolhatóság érdekében a Chrome Style technology vegyi anyagokat hideg, sötét és száraz helyen tárolja.

FONTOS:

A Chrome Style technológia alapanyag kémiai termékek nagyon érzékenyek a keresztszennyezésre. A keresztszennyezés elkerülése érdekében fontos, hogy az összes palackot és mérőedényt az alkalmazott vegyszerrel jelölje. Minden csészét és palackot csak egyféle vegyszerrel szabad használni. Használat után öblítsd el az összes csészét és palackot ioncserélt vízzel.

Úgyanígy cselekedj a duplafejes szórópisztoly használatát követően! Használata után öblítsd át legalább 1 percen keresztűl ioncserélt vízzel.

Mielőtt elkezdenéd a krómozási fázist, győződjön meg róla, hogy az összes szükséges vegyi anyagokat kikevertél és készen állsz a permetezésre. Ez magában foglalja a CH1, CH2, TWIN, STAB, AK anyagokat. Az öblítéshez ioncserélt vízhez is szüksége lesz.

Azt is meg kell jegyezni, hogy a vízhőmérséklet nagy hatással van a kémiai reakció sebességére. A nagyon hideg víz sokkal több anyagot igényel a fényes króm hatású felület eléréséhez. Az ideális vízhőmérséklet 20 és 25 C fok között van.

Mi a trükk?


Most itt az ideje felhúzni a függönyt és feltárni néhány tippet a króm folyamatban …

Az egyik legfontosabb összetevő a Chrome Style technológia vegyi anyagot permetező duplafejes szórópisztoly, amely megkönnyíti a fém lerakódást. Ez egy teljesen szabályozható kettős kézi permetezőpisztoly. A kémiai reakció létrehozásához szükséges a vegyi anyag különálló permetezése egy időben, hiszen a lerakódás akkor következik be, amikor a két vegyi anyagot a tárgy felületén keverjük olyan arányban, amely elősegíti a a króm hatású felület létrehozását.

 

Azért vagyunk, hogy segítsünk!

Természetesen amennyiben szeretnél a Chrome Style technológiával foglalkozni, el kell jönnöd hozzánk Budapestre, ahol minden folyamatot, technikai informácíót megosztunk veled a betanítás alatt.