Könnyen törölhető króm réteg? Hiba és megoldása

Könnyen törölhető króm réteg? Hiba és megoldása

A “krómozás” folyamata a levegőben történt a felület elött és nem a felületen, vagyis a “króm egyszerűen a felszínre esik.

Győződj meg róla, hogy a CH1,CH2 és a Twin anyagok permetezésekor a duplafejes szórópisztoly fúvókájának metszéspontja a felületen legyen.

Fontos!

A fémezés folyamata, ez esetben a “krómozás”, a felület aktiválásával, zsírtalanításával kezdődik. 

A “Hivatalos eljárás szerint az “AK” permetezése  következik, majd legalább három percig desztillált vízzel öblítsük. Ez szükséges a felszínen lerakódott “AK” rögzítéséhez, amely “Króm”-ragasztóanyagként működik.

Vízzel történő öntözéshez pneumatikus kerti permetezőt is használhat. Ellenkező esetben a tükör fehér-sárga elváltozást eredményez.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kridx.hu/wp-content/uploads/2018/11/kridx-blog-kep.png);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;} Messenger icon