90%-os króm hatás!  Óldószeres!  Nem festék!

A COMPROMISE olyan oldószeres termék (nem festék), amelyet szabványos szórópisztollyal lehet felhordani és amely 90%-os króm hatású fény visszaverési értékkel rendelkezik. Minden festendő felületre alkalmazható és nagy kopásállósággal rendelkezik. Nagyon egyszerű alkalmazható, azonnal megszárad (kb; 1 perc) és átlátszó fedőréteggel vagy színes bevonattal kell védeni. 1 literes kiszerelésben lehet megvásárolni, amely ideális megoldás mind a kis magán felhasználóknak, mind pedig a nagy ipari termelés számára.

COMPROMISE

A Compromise termékünk egy egyszerű króm hatású “festék”.  A technológia tovább haladt a barkácsboltokban található króm színű spray termékeknél. Tudod, amiknek fényes, csillogó krómozott fedele van, egy vagyont fizetsz érte és csalódást okoz amikor rájössz, hogy alkalmazva csak egy fényes ezüstfesték. Ügyfeleink azt mondják nekünk, hogy a Compromise króm termékünk az egyik legjobb króm hatású “festék”, amit próbált és nagyon könnyen alkalmazható. Ez a termék a legtöbb aljzatra, például fémre, fára, műanyagra, üvegre, kerámiára, bőrre stb; alkalmazható.

Tökéletes az autó belsejébe, motorkerékpár, autó kerekek, RC autók stb. Ez a termék külön-külön vagy készlet formájában megvásárolható. Felhasználható szórópisztollyal. Adj hozzá egy új dimenziót a króm megjelenésedhez a színező koncentrátumainkkal, amelyeket a lakkba való hozzáadásával kell használni, hogy egy buja, színes fémes felületet hozz létre. 9 különböző színnel. 

FÉM LERAKÓDÁS 2 PERC ALATT!

CHROME COMPROMISE

COMPROMISE oldószeres króm hatású anyag ami gyakorlatilag tényleg egy valódi króm-nak tünik! A Compromise szórópisztollyal alkalmazható, egyszerűen kövesd lépésről lépésre vonatkozó utasításainkat. A Compromise Chrome izgalmas, krómszerű felületet kínál, amely a járművekhez, kerekekhez, trimelemekhez, műalkotásokhoz, műanyagokhoz, fához, csempéhez és üveghez is alkalmazható. Ha festhető, akkor alkalmazhatod a Compromise terméket!

Felhasználás tekintetében itt is, mint a másik termékünknél a vizes technológián alapuló Chrome Style vegyi anyag felhasználásánál, megfelelően előkészített alapnak kell lennie.
Fontos a sima és zsírtalan felület! Rendkívül gyorsan száradó (kb; 2 perc) króm hatású termék.
GYAKORI ALKALMAZÁSOK:
 • Művészek
 • Járművek
 • Hobbi felhasználók
 • Keramikusok
Célunk a termék létrehozásánál a króm hatás gyors elérése és azon vásárlóink kiszolgálása, akik ragaszkodnak az oldószeres alapú króm hatású festékrendszerekhez, de tudomásul veszik, miszerint csupán 90 %-os króm hatást érhetnek el!
Amennyiben szeretnéd megvásárolni a terméket, kattints a gombra:

A COMPROMISE jelenleg az egyik leginkább fényvisszaverő krómhatású “festék” a piacon. 
A mikroszkópikus részecske-tartalom közelében kiváló felületi orientációval rendelkezik, amely minden alkalommal tükrös felületet biztosít. 
A Compromise segítségével akár 90-95% -os króm hatást is elérhetsz.

A Compromise terméknél mindent megtalálsz, amire szükséged van, pl; alap festék, köztes védőbevonat, lakk és színezőanyagok.

Megjegyzés: A Compromise “festéket” fel kell használni egy teljesen száraz és fényes fekete alapon (Javasoljuk, hogy jó minőségű 2k alap festékünk használatát)

ALKALMAZÁS

 • Alapréteg
  Alapréteg elkészítése a legfontosabb tényező a sikeres végső eredmény tekintetében. Nagyon szép tükröződő fekete alapot kell létrehoznod, majd a teljes kiszáradást követően kezdheted a króm megjelenés létrehozását. Jó alap a kulcsa a sikernek.
 • Compromise alkalmazása
  A COMPROMISE terméket fújd szórópisztollyal kevés anyag és sok levegő beállítással kis léptekben. Kezdj 2-4 rétegben fújni nagyon kis mennyiségű anyaggal. Fontos, hogy az anyag mennyisége nagyon alacsony legyen. Lásd a felületet, egyenletesen fújd!
 • Fényesítés
  A Compromise használatát követően és a száradás után fogj egy mikroszálas rongyot amely nem karcol és nagyon óvatosan kezd el törölgetni a felületet. Érezd, hogy elösször tapad (mint egy tépőzár), majd a tapadás megszünik és a felület ragyogóvá vállik.
 • Mattulás elleni védelem
  Egy igen fontos lépés! A Protection terméket egy határozott rétegben fújd a króm hatású felületre szórópisztollyal. Azért kell, hogy megvédjük a króm felületet az oldószeres lakk okozta mattulástól. Vigyázz! Ne használd nagy mennyiségben, nem az a cél!
 • Lakkozás, színezés
  Az utolsó lépésben meg kell védenünk a felületünket a környezeti hatások ellen. Erre a webáruházunkban kapható 5:1 lakkot használd! A lakkot színezheted is a színező koncentrátumainkkal. Sok sikert kívánunk a munkádhoz és várjuk a képeket.