Hagyományos króm festék vs. Chrome Style technológia

Hagyományos króm festék vs. Chrome Style technológia

A Chrome Style nem festék!

A Chrome Style technológia alkalmazásakor a vegyi anyag elhelyez egy fém fém réteget a tárgy felületén. Következésképpen úgy néz ki a megszólalásig, mintha a termék krómozott, nem csak festett lenne. A Chrome Style kivitelben fényvisszaverő és ragyog, mint egy tükör.
Sokkal tartósabb, mint a festék, és nem fakul meg az idő múlásával, hiszen UV álló 2K autóipari lakkal véfjük a felületet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kridx.hu/wp-content/uploads/2018/11/kridx-blog-kep.png);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;} Messenger icon