Lefúvató pisztollyal csak óvatosan!

Lefúvató pisztollyal csak óvatosan!

…..ezért történt!
Több esetben fordult már elő, hogy a Chrome Style technológia befejezésénél a víz lefúvatásánál elkezd a szép felületünk érdekes ködös megjelenésbe átmenni.

Ok!
A felületről a nedvességet le kell fújni, ez tény. Mint ahogyan az is, hogy a felületünk mivel abban a pillanatban készült el, még nem stabil, így amikor közelről nagy nyomással elkezdjük a vizet (amivel öblítettünk) lefúvatni, a fém részecskéket rendezzük szabálytalan pozícióba. Szemmel is meg lehet figyelni a jelenséget, érdemes kipróbálni egy tenyérnyi egyenes felületen, hogy amikor a végső öblítő vizet fújjuk le, milyen érdekes tejes foltok keletkeznek.

Megoldás:
1. Minimum 3 cm-es távolságból óvatosan fújjuk le a vizet a felületről (lehet lassabb lesz a művelet, de hibamentessé tudjuk tenni az elkészült tárgyunk felületét)
2. Használj hajszárítót. A hajszárító alkalmazásával nemcsak a felületünk felszínét óvjuk meg a kellemetlen szemcse átrendeződéstől, de a kiáramló meleg levegő elősegíti a kiszáradást is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kridx.hu/wp-content/uploads/2018/11/kridx-blog-kep.png);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;} Messenger icon