Magic Color effect-ismertebb nevén NEO CHROME

Magic Color effect-ismertebb nevén NEO CHROME

MAGIC COLOR-NEO CHROME

Egy varázslatos anyagot szeretnék bemutatni most neked amelyet akár permetezéssel vagy merítéssel is használhatsz és félelmetes “neo effect” hatást érhetsz el vele.
A termék tulajdonságából kiemelnén az egyiket, miszerint több alkalommal is újra használhatod.
Rengeteg  féle színárnyalat létrehozható a Magic Color  termékkel. Amikor úgy érzed, hogy elérted a megfelelő effektet, csak öblíts le ioncserélt vízzel és el is készültél.

Alkalmazási utasítás: 

Eljárás merítssel.

A tárgy Chrome Style technológia bevonat elkészítését követően fejezd be a folyamatot amhogy szoktad és szárítsd le a felületet.

A Magic Color termék záró kupakját lazítsd meg , hogy tudjon levegőzni a vegyi anyag a flakonban.

Helyezd a flakont egy meleg vizes edénybe és melegítsd fel kb; 35-40 C fokra.

Ezt követően a folyadékot tedd edénybe és merítsd kedved szerint a króm hatású tárgyadat olyan szögben és annyi ideig, amíg el nem éred a kívánt hatást. Ezt követően öblítsd le a felületet ioncserél vízzel és szárítsd le. Kész is vagy.

Szórópiszollyal, szórófejes flakon használatával.

A tárgy kóm hatás elérését követően fejezd be a folyamatot és szárítsd le a felületet.

A Magic Color termék kupakját lazítsd meg, hogy tudjon levegőzni a flakonban található anyag.

Helyezd a flakont egy meleg vizes edénybe és melegítsd fel kb; 35-40 C fokra.

Ezt követően a folyadékot tedd a szórópisztolyba vagy a szórófelyes flakonodba és permetezd a felületet olyan szögben és annyi ideig, amíg el nem éred a kívánt hatást. Minden esetben hagyd pár másodpercig hatni a felületen az anyagot. Ezt követően öblítsd le a felületet ioncserélt vízzel és szárítsd le. Kész!

Higítás nélkül használandó!

Gyermekek elől gondosan zárd el!

Védőkesztyűt és légzésvédelmi maszkot használj!

Eltarthatóság: 1 év

Webáruházunkban megvásárolhatod: ide kattintva>>>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kridx.hu/wp-content/uploads/2018/11/kridx-blog-kep.png);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;} Messenger icon