Króm hatást kiváltó vegyi alapanyagok, vtn fóliák, színezékek, eszközök és gépek.

 

Rólunk

A KRIDX CREATIVE GROUP névre hallgató vállalkozás Magyarországon és a környező országokban is jelen lévő érdekes felületkezelési, dekorációs megoldásainak alapanyagaival, eszközeivel foglalkozik. Termékeinket nagy részt betanítással értékesítjük, továbbá állandó szakmai támogatással igyekszünk vásárlónknak elérni a professzionális felhasználást.

A KRIDX CREATIVE GROUP fő célkitűzése, hogy a termékek iránt érdeklődők részére kreatív termékeivel egyedi és érdekes felületeket hozhassanak létre, a termékek és szolgáltatások színvonalának folyamatos emelése, a vásárlással kapcsolatos igények maradéktalan kielégítése.

Egyre több vállalkozást tudhatunk magunk mellett, akik felfedezték termékeinkben a lehetőségeket, a széles körben történő felhasználhatóságokat. Számukra szeretnénk maximálisian biztosítani a teljes körű ügyfélszolgálat mellett a megbízható, minőségi termékek legszélesebb választékát.

Filozófiánk

Számunkra a legfontosabb, hogy aki hozzánk személyesen ellátogat, egyedülálló termék kínálatunkból megtalálja azt, amire szüksége van egy igazán különleges felület elkészítéséhez szükséges alapanyagokat – legyen szó akár:

  • a már közismert Chrome Style Technológiát képviselő vegyianyag családról, mellyel egyszerűen és költséghatékonyan készíthet 100%-ban króm hatású felületet vizes alapanyagú vegyszerekkel.
  • a 90%-os króm hatást nyújtó Compromise oldószeres króm hatású termékünkről, mely nem festék, bár a felhasználását hasonlóan kell kivitelezni.
  • VTN merítéses dekorácíós fóliák

– közben azzal a pozitív élménnyel gazdagodjon, hogy mindezt gyorsan, biztonságosan és kedvező áron tette.

Nálunk minden Érdeklődő és Vásárló számít! Felmerülő kérdés esetén segítőkészek vagyunk emailen és telefonon egyaránt.

Fontos a véleményed:

Köszönjük, ha megosztod velünk a benyomásait, észrevételeidet. Javaslataidat igyekszünk beépíteni folyamatainkba.

Tisztelettel: KRIDX csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük