Sárgulás. Hiba és megoldás

Sárgulás. Hiba és megoldás

Több ok is lehet. 

1. A CH1, CH2 és a Twin vegyi anyagok nem egységes alkalmazása miatt következhet be. 

2. A felület tisztítását nem végeztük el megfelelően.  

3. Az “AK” vegyi anyagot nem egyenletes vagy nem elég ideig (legalább 3 perc) öblítettük le, ez a leggyakoribb hiba, amikor elkezded. Sokszor kezdtem újra és újra amíg megtanultam, hogyan kell megfelelően aktiválni.

4. Nem friss a vegyi anyag. Minden esetben használj frissen kikevert vegyi anyagokat!

A hibák nem csak megtörténnek, gyakorolni kell, meg kell értened, mit csinálsz, és nagyon óvatosan és odafigyeléssel csináld. Kezdj gyakorolni üvegen, amíg meg nem kapod a kiváló végeredményt.  

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kridx.hu/wp-content/uploads/2018/11/kridx-blog-kep.png);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;} Messenger icon