VTN Fóliák és technológia

A hidrográfiai technológia egy speciális módja annak, hogy akár egy nagyon bonyolult tárgyat vízbe mártva egy speciális VTN fólia segítségével dekoráljunk ki. A VTN fóliával végzett felület bevonás egy nagyon látványos és kreatív munka. A VTN fólia bevonását követően minden esetben ipari lakkal kell lezárni.

A víz transzfernyomás, (más néven VTN, Hydrographics, hydrotransfer, esetleg water transfer printing vagy merítéssel történő nyomtatás) egy olyan folyamat, mikor vízbe merítünk egy tárgyat egy kiválasztott VTN fólián keresztül.  Ezután, hogy megvédjük a karcolódástól, lakkozzuk. Így védjük az UV sugaraktól és az általános kopásoktól.

Hasznos tanácsok:

Melyik oldalt kell használnunk?

Hüvelykujjadat és a mutatóujjadat nedvesítsd meg, majd a két ujjaddal fogd meg a VTN fóliát. 

Amelyik ujjadhoz ragad a VTN fólia, azt az oldalt kell a vízre tenni.

Fordítva nem működik. 

A munkádhoz kiváló kompresszorokat és szerszámokat is vásárolhatsz az oldal alján található gombra klikkelve.

ALKALMAZÁS LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE

A vtn a nyomtatott grafikák háromdimenziós objektumokhoz való alkalmazását jelenti. A KRIDX dekoratív VTN fóliák sokféle színtónust és hatást kölcsönöznek a háromdimenziós tárgyaknak, festhető felülettel. A filmportfólió készletek változatosak, a szálcsiszolt alumínium, a mindenki által közkedvelt karbon minta, beleértve a szokványos mintákat.

A dekoratív bevonatok egyre növekvő igényének szigorú követelményei szerint kifejlesztett fóliák tükrözik a minőségi, innovációs és környezetvédelmi elkötelezettségünket. A KRIDX VTN fóliák a világ leggyakoribb formáira vagy hordozóira alkalmazhatók. Az általunk forgalmazott VTN fóliák nagy nyúlási tulajdonságai és a méretbeli stabilitása minden irányban kiváló és következetes eredményeket nyújtanak.

A lehetőségek végtelenek a festék- és filmkombinációk számának köszönhetően.

A hidrográfiai (VTN) sokoldalú módja annak, hogy mintákat adj helyezz el olyan tárgyakon, amiket vízbe lehet mártani, például üveg, fém, műanyag, kerámia, fa és üvegszál. Alkalmazzák pl; a kerékpáros bukósisakhoz, műszerfalhoz, lőfegyverhez, felnikhez és még sok minden máshoz. A KRIDX elegendő választékot kínál hidrográfiai (VTN) filmekben, hogy segítsen a legjobb eredmények elérésében. A VTN filmek széles választékát kínáljuk, így ha van egy bizonyos kép, amit keres, valószínű, hogy megvan! Terepszínűek, természetfotók, állati nyomatok, szénszálak, bármi, amit el tudsz képzelni.  Számos különböző festékszín van, amelyet alapszövetként használhatunk, így a VTN mintákat sokkal jobban tudod variálni.  A KRIDX creative group elkötelezett amellett, hogy kiváló ügyfélszolgálatot és minőségi termékeket kínáljon. Nem adunk el olyan hidrográfiai filmeket, amelyeket nem használnánk mi is!  Várjuk a termékeinkkel és a hidrográfiai (VTN) folyamattal kapcsolatos kérdéseidet. Kiváló és európai minőségű VTN aktivátorunk van, amely ténylegesen magas minőséget képvisel, így számos országban is közkedvelt.  Forgalmazunk kompresszorokat, lakkot, alap festéket és candy színező koncentrátumokat is.

A gombokra klikkelve tudod megvásárolni a VTN fóliákat és a VTN aktivátort.